Még van néhány kezelőjegy

2008. augusztus 14., csütörtök, Közélet
Közel ezerkétszáz kedvezményes nyugdíjas-kezelőjegyet adott ki a nyári idényben a megyei nyugdíjpénztár, szeptember végéig szinte minden kezelőközpont foglalt.

Csupán Menyházán (Moneasa), Olăneşti-en, Pucioasán és Sărata Monteorun van még néhány üres hely elsősorban reumás betegek számára, aki ellenben Kovásznát vagy Tusnádfürdőt választaná, annak szeptember elsejéig várnia kell, akkor kezdik meg a negyedik negyedévre szóló jegyek elosztását. A tizennyolc napos kezelésre a nyugdíj felét kell fizetni, vannak ellenben ingyenes jegyek is a fogyatékkal élők, illetve más, fizetés alól felmentett kategóriák számára. (fekete)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1336
szavazógép
2008-08-14: Közélet - x:

Pénteki határidő

Az első fél év mérlegjelentéseinek leadási határideje augusztus 15-e — figyelmezteti a cégeket a megyei pénzügy. A hivatal közleménye szerint a jelentéseket elektronikus formában és kinyomtatva, bélyegzővel ellátva a 312-es szobában kell iktatni. Csatolni kell a pénzügyi azonosító szám másolatát, egy ügyviteli jelentést, valamint a júniusi bankszámlák összevont mérlegének másolatát. (Fer-)
2008-08-14: Közélet - x:

Új helységnévtáblák Kézdivásárhelyen

A napokban a céhes város öt bejáratához új, kétnyelvű helységnévtáblákat szereltek fel.