AtlétikaSzentgyörgyi érmek

2008. augusztus 28., csütörtök, Sport

Az elmúlt hét végén Bukarestben rendezték meg a veteránok országos atlétikai bajnokságát, amelyen megyénk is képviseltette magát.

A háromszékiek közül a legjobb eredményt Suciu Sándor (45—49 éves korosztály) érte el, aki első volt súlylökésben, magasugrásban és második diszkoszvetésben. A 60—64 évesek között Ferencz János 800 méteren másodiknak ért célba.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1333
szavazógép
2008-08-28: Sport - Áros Károly:

Autóverseny a hét végén Kovásznán és Kommandón (Autósport)

Mint arról már tájékoztattuk olvasóinkat, a Barcaság Seat-Mobil 1 Autóverseny — mely a román ralibajnokság bajnoki versenyszakasza is — szombaton megyénkbe költözik. A szombati program tehát:
2008-08-28: Sport - Áros Károly:

Zabola visszalépett! (Labdarúgás, V. Liga)

Zabola visszalépett. Szomorú hír. Mit biztosít a helyi önkormányzat a fiataloknak, ha már focit sem? Szegény önkormányzat. A tizenöt csapatosra apadt mezőny első fordulójának eredményei: Szotyor—Kézdiszentkereszt 2—2 (gólszerzők: Gáspár Cs., Koródi M., illetve Molnár Zs., Csabai Gy.), Kőröspatak—Kilyén 1—2 (Rétyi, illetve Papp Cs., Ilyés A.), Torja—Maksa 2—2 (Kurcsi, Albert, illetve György, Mik-sány), Kökös—Papolc 0—1 (Dia), Tamásfalva—Bereck 0—1 (Mătăsaru), Nagybacon—Uzon 0—6 (Gáll, Szabó Z. 2, Incze 2, Vaszi), Kommandó—Réty 4—1 (Debreczi, Nagy R. 2, Paltán, illetve Zoltáni). Nagyborosnyó állt. Az ifjúságiak: Szotyor—Kézdiszentkereszt 2—4, Kőröspatak—Kilyén 9—0, Torja—Maksa 6—0, Kökös—Papolc 1—0, Tamásfalva—Bereck 3—0, Nagybacon—Uzon 1—6, Kommandó—Réty 3—3.