KézilabdaHarmadik győzelem a Kárpát Kupán

2008. augusztus 28., csütörtök, Sport

A hét végén Dabason szerepelt Sepsiszentgyörgy egykori női kézilabdacsapata — Zerkuláné Bodor Enikő, Szénási Melinda, Bogdán Beáta, Ambarus Ildikó, Lászlóné Szonda Boglárka, Kovács Emese, Váncsáné Tankó Eszter, Lőrincz Orsolya, Szőcs Anikó, Lucia Ganea, Bódi Szende, Hendrik Izabella, Tompos Judit Brigitta —, mely ötödik alkalommal vett részt a Kárpát Kupa nemzetközi rendezvényen.

Korábban kétszer nyertesként tért haza. Azt tette most is, harmadszor is megnyerte a serleget. Eredményei: Adával 27—24, Dabassal 27—21, a döntőben: Sepsiszentgyörgy—Göd 27—24. A tornagyőzelemért járó serleg mellett Zerkuláné Bodor Enikő is átvehette a legjobb kapusnak járó díjat.

Gratulálunk az együttesnek! Sikerük egyféle gyógyír is a város kézilabdasportjának vérző sebeire.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1323
szavazógép
2008-08-28: Sport - x:

Öregfiúk minifoci-bajnoksága

2008. szeptember 5—6-án Kézdivásárhely sportcsarnokába hívjuk a székelyföldi labdarúgókat, ezúttal az idősebb korosztályt. Minifoci-bajnokságot szervezünk 35 éven felüliek számára, ahol csapatonként megengedett két 30—35 év közötti személy részvétele is.
2008-08-28: Sport - Áros Károly:

Még egyszer a kézilabdáról

,,Vártuk a reggeli Háromszék napilap sporttájékoztató oldalán a hét végi nemzetközi kézilabdameccs tájékoztatóját..." — írja Tompa György sepsiszentgyörgyi olvasónk. És joggal. Na de — tévedés ne essék, nem mosakodni akarok — senki a veszprémi csapatot fogadó MSC-től nem értesítette szerkesztőségünket a nemzetközi tornáról. A szerkesztőség pedig, miután már közölte egyszer, hogy megszűnt a klub nemzeti bajnokságban szerepelt csapata, és értesült arról, hogy az egykori A-osztályos csapat (a nemzeti bajnoksági keretet megelőző) Magyarországon vendégszerepel, nem találhatta ki, hogy Sepsiszentgyörgy-érdekeltségű kézilabdatorna lesz a sportcsarnokban. Ezek után csak azt mondhatom: azok, akik megszervezték a tornát, minden bizonnyal titokban akarták tartani rendezvényüket. Hogy miért, az ő dolguk.