KartingAradi vendégszereplés

2008. szeptember 4., csütörtök, Sport

A sepsiszentgyörgyi Bokor Balázs és Csóka Szidónia az elmúlt hét végén az Aradon megrendezett Vik Power TCM Kupán vett részt, amelyen több mint száz hazai versenyző indult. Bokor Balázs a 60 cm3-es géposztályban (a 9—12 évesek között) a kilencedik lett a rajtoló harminc kispilóta közül, a 80 cm3-es kategóriában pedig (a 12—15 évesek között) úgy lett a harminc versenyző közül a 15., hogy a startnál megállt a kartjának motorja, és fél kör hátránnyal kezdte a megmérettetést.

Csóka Szidónia a Mobra géposztályban (a 13—15 évesek között) a hatodik helyen fejezte be saját futamát. Mindkét versenyzőnk különdíjat kapott. A nők versenyében Bokor Hajnalka a hatodik lett, a szerelők megmérettetését Bokor Gábor a negyedik, míg Csóka Imre a nyolcadik helyen zárta. Szeptember 6—7-én Bukarestben rendezik meg az országos kartingbajnokság utolsó futamát, amelyen ott lesz Bokor Balázs is a 60 cm3-ek versenyében. Sok sikert!

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1333
szavazógép
2008-09-04: Sport - Tibodi Ferenc:

Kezdődik a pontvadászat (Futsal)

Szombaton 18 órakor a Székelyudvarhelyi SK elleni találkozóval bemutatkozik az országos teremlabdarúgás élvonalában a Sepsiszentgyörgyi Futsal Club. A mérkőzést a városi sportcsarnokban rendezik meg. ,,A találkozónak alapvetően nem mi leszünk az esélyesei, de nem fogunk feltartott kézzel felmenni a pályára. Mindenféleképpen arra törekszünk, hogy megnehezítsük az Udvarhely dolgát. Nekünk nincs vesztenivalónk, s így meg kell próbálnunk győzni" — nyilatkozta Bódi Attila, a csapat edzője. A hét végi összecsapásra 5 lej lesz a belépő, diákok és nyugdíjasok pedig 3 lejért nézhetik meg az idénynyitó mérkőzést.
2008-09-04: Sport - Áros Károly:

Lovasprogram a Kökösi Napokon

A szeptember 13—14-én sorra kerülő Kökösi Napok első napján, szombaton 10—12 óra között munkalószemlét rendeznek, 12—15 óra között pedig fogathajtó versenyt akadályhajtásban (gazdák és profik egyaránt indulhatnak).