Kosárlabda Kézdivásárhelyen

2008. november 20., csütörtök, Sport
November 22-én, szombaton 15 órától Kézdivásárhelyre érkeznek a Nagybányai Sasok kosárlabdásai, akik profi amerikai játékosokkal erősítették csapatukat.

A KSE—Kós Károly megyei válogatottnak össze kell szednie minden tudását, mert idáig csak kevesen tudták legyőzni a nagybányaiakat. Arra biztatunk mindenkit, jöjjön el a céhes város sportcsarnokába, és bátorítsa székelyeinket.

Hajrá, Háromszék, hajrá, Kézdivásárhely!

November 23-án a Nagy Mózes Iskolás Sportklub növendékei a Székelyudvarhelyi Vendor kosarasaival mérkőznek 12 órakor. (kocsis)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1336
szavazógép
2008-11-20: Sport - x:

Sorsdöntő összecsapás (Kosárlabda)

Ma sorsdöntő összecsapásra készül a Mikes Kelemen Sepsi BC: az Európa-kupa B csoportjának ötödik fordulójában a Bnot Hasharon együttesével játszik Herzlyában.
2008-11-20: Sport - x:

Karate — Vass Laci jelenti Tokióból:

A hétvégi 19. WKF Karate Világbajnokságon mintegy száz ország képviseltette magát, köztük Románia tíz sportolóval.