FutsalSereghajtók csatája

2008. november 20., csütörtök, Sport
Szombaton az A-osztályos teremlabdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a Sepsiszentgyörgyi Futsal Club a Focşani együttesét látja vendégül.

A találkozónak a Szabó Kati Sportcsarnok ad otthont 17 órától. A hét végi összecsapás két főszereplője a tabella alsóházához tartozik, a két csapat közötti korábbi, 4. fordulóbeli meccset a Focşani nyerte meg 7—4-re. Mint ismeretes, hétfőn a háromszéki gárda Marosvásárhelyen vendégszerepelt, ahol a Sepsi FC 5—1-re kapott ki a City’US-tól. A Bódi Attila irányította alakulat gólját Bujdosó lőtte. Az etap további eredményei: Galaci United—Concordia Chiajna 4—2, Focşani—Brassói Design 2—4. A Moldocor Piatra Neamţ—Székelyudvarhelyi SK összecsapást egy későbbi időpontban rendezik meg. A rangsor állása tíz mérkőzés után (az alapszakaszból még négy meccs van hátra):

A 11. forduló programja: Sepsi FC—Focşani, Székelyudvarhely—Galac, Concordia—City’US, Brassó—Piatra Neamţ.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1330
szavazógép
2008-11-20: Sport - x:

Karate — Vass Laci jelenti Tokióból:

A hétvégi 19. WKF Karate Világbajnokságon mintegy száz ország képviseltette magát, köztük Románia tíz sportolóval.
2008-11-20: Sport - x:

Tömörült a középmezőny (Labdarúgás, IV. liga)

Az éllovas Papolci FC biztos őszi bajnok, Bereck második helye sincs veszélyben, annak ellenére, hogy a mögötte felsorakozó középmezőny erősen tömörült — a 3. és a 9. helyezett között mindössze három a pontkülönbség —, s kórusban ,,fenyegetik".