Hídfőnek ütközött

2024. február 15., csütörtök, Közélet

Lesodródott az úttestről és hídfőnek ütközött egy személygépkocsi kedden reggel a nagyborosnyói bekötőúton.

  • Szekeres Attila felvétele
    Szekeres Attila felvétele

Megsérült az autó 38 éves női vezetője és utasa, 19 éve fia is. Az áldozatokat kórházba szállították ellátásra. A vezető nem fogyasztott szeszes italt – közölte tegnap a Kovászna megyei rendőrség. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértésért vizsgálati iratcsomót nyitottak. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Hol tervez nyaralni idén?









eredmények
szavazatok száma 859
szavazógép
2024-02-15: Közélet - Iochom István:

Támogatják a kultúrát, a sportot és az ifjúságot (Kézdivásárhely)

Akárcsak az előző esztendőkben, Kézdivásárhely helyi tanácsa idén is meghirdette a céhes városban bejegyzett és itt működő civil szervezeteknek – egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek – és oktatási intézményeknek szóló pályázatát. Az önkormányzat idén 100 000 lejjel támogatja a kulturális, sport- és ifjúsági rendezvények megszervezését. Ebből az összegből 45–45 ezret a kulturális és sportrendezvényekre, tízezret pedig az ifjúsági programok számára különítettek el.
2024-02-15: Közélet - :

Ittasan vezetett

Feljelentés nyomán kapcsoltak le egy ittas gépkocsivezetőt a rendőrök Sepsiszentgyörgyön a Vadász utcában kedden.