Ittasan vezetett

2024. február 15., csütörtök, Közélet

Feljelentés nyomán kapcsoltak le egy ittas gépkocsivezetőt a rendőrök Sepsiszentgyörgyön a Vadász utcában kedden.

  • Fotó: Facebook / Poliția Română
    Fotó: Facebook / Poliția Română

Az 52 éves férfi leheletében 0,99 mg/l szesztartalmat mért az alkoholszonda. A vezetőt kórházba kísérték vérvételre, nevére ittas vezetésért bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Hol tervez nyaralni idén?









eredmények
szavazatok száma 797
szavazógép
2024-02-15: Közélet - :

Hídfőnek ütközött

Lesodródott az úttestről és hídfőnek ütközött egy személygépkocsi kedden reggel a nagyborosnyói bekötőúton.
2024-02-15: Közélet - Nagy D. István:

A szövetségnek előnyös a választások összevonása (Háromszéki RMDSZ)

Teljesen mindegy, mikor lesznek a választások, összevonják-e vagy sem a helyhatóságit az európai parlamenti voksolással, az RMDSZ fel van készülve arra, hogy sikerrel részt vegyen azon – jelentette ki egy tegnapi sajtóbeszélgetésen Tamás Sándor. Az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének elnöke szerint a szövetség számára mindenképp jó lenne, ha a román kormánypártok meg tudnának végre egyezni a két választás összevonása kapcsán, ez a lépés az RDMSZ számára, illetve a magyar közösségnek is előnyös lenne.