Hamis üzenetek

2024. június 19., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Az adóhatóság közleményben hívja fel az érintettek figyelmét, hogy újabb, az ANAF nevében küldött hamis üzenetek jelentek meg a virtuális térben.

  • Fotó: Ferencz Csaba
    Fotó: Ferencz Csaba

Az elektronikus levelekben a 10 ezer eurónál nagyobb összeggel tartozó külföldi cégek listáját kérik a hatóság nevében a jogi személyektől, a nemzetközi pénzmozgások jobb kezelésének, a törlesztési kockázatok csökkentésének biztosítása ürügyével. Az adóhatóság közleményében leszögezi, nem kért ilyen jellegű információkat, hiszen semmilyen formában nem avatkozik be a jogi személyek közötti kereskedelmi kapcsolatokba. Az üzeneteket ezúttal a gabriela.apostol@m-finante.com e-mail-címről küldik.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 230
szavazógép
2024-06-19: Pénz, piac, vállalkozás - :

Médiapiac

A hazai médiapiac becsült nettó reklámbevételei 2023-ban elérték a 701 millió eurót, ami összességében 6,5 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest – derül ki egy elemzésből.
2024-06-19: Pénz, piac, vállalkozás - :

Nyereségadó

Június 25-ig a tavalyi nyereségadó 20 százalékáig támogathatják a cégek a civil szférát.