Székelyföldi fotósok tárlata

2009. február 17., kedd, Közélet

Illeszkedve a Sepsiszentgyörgyön évek óta egyre markánsabb fotós nyomvonalba, pénteken este újabb kiállítását tette közszemlére a székelyföldi fotográfusokat tömörítő Camera Club Siculorum.

A városi művelődési házban közel féltucatnyi alkotó képei láthatóak, a tárlat megnyitóján Bakó Zoltán mutatta be a fotósokat. A CCS-ként is emlegetett fotóklub seregszemléjén portrék, tájképek és más műfajba illeszkedő felvételek várják az érdeklődőket, köztük egészen friss, szentgyörgyi kulturális rendezvényen készült képek is, mint amilyen például a tavaly novemberben a Gyárfás Jenő Képtárban életműkiállítással jelentkező Szipál Márton budapesti fotográfusról készített sorozat. (mózes)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1349
szavazógép
2009-02-17: Közélet - x:

Bujkáló bűnözőket kaptak el — Szekeres Attila

A megyei rendőrség készenléti brigádja és nyomozó osztálya szombaton Sepsiszentgyörgyön elkapta D. Ernőt, akit több mint fél éve országosan köröznek, ám azóta sikeresen bujkált.
2009-02-17: Közélet - x:

Ünnepeltek a diákszínjátszók

A Részletek a bolyongás meséiből című produkció százhatvanadik előadásával ünnepelte vasárnap a sepsiszentgyörgyi Osonó Diákszínház a társulat tizenhat éves születésnapját.