TekeMásodik mérkőzésüket is elvesztették

2024. szeptember 18., szerda, Sport

Az elmúlt hétvégén a Kézdivásárhelyi SE ifjúsági tekecsapata ismét idegenben játszott, s bár a marosvásárhelyi vereséghez képest javítottak játékukon, 2942–2919 arányban mégis kikaptak a Jászvásári CFR vendégeként a 2024–2025-ös ifjúsági tekebajnokság 2. fordulójában. A kék-fehérek legközelebb szintén a moldvai városban vívnak bajnokit, ahol október 12-én hazai pályán fogadják a Talmácsi VSK együttesét.

  • Fotó: Kézdivásárhelyi SE
    Fotó: Kézdivásárhelyi SE

Hosszú kiszállás után, egy végletekig kiélezett meccsen mindössze 23 fa különbséggel kapott ki Jászvásáron a Kézdivásárhelyi SE ifjúsági csapata, amely a 2024–2025-ös ifjúsági tekebajnokság 2. fordulójában 2942–2919 arányban maradt alul a helyi CFR alakulatával szemben. „A marosvásárhelyi teljesítményhez képest 300 fával ütöttek többet, amihez csak gratulálni tudok. Nagy dicséret illeti a fiúkat a jászvásári eredményükért, pedig kőkemény meccsük volt, és köszönet a szülőknek, hogy engedik, küldik gyerekeiket sportolni. A csapat edzőnőjének sok kitartást kívánok, hogy türelemmel egy újabb sikeres és félelmetes csapatot tudjon építeni. Jó látni azt, hogy a nagyobbak segítik a fiatalabb csapattársaikat, tanítják őket, és kiállnak értük” – nyilatkozta Várdó Olivér szakosztályvezető.

Eredmény: Jászvásári CFR–Kézdivásárhelyi SE 2942–2919. A csapatunk: Lukács Attila 518 ütött fa, Várdó Kristóf 534 fa, Cseh Áron 496 fa, Biró Kristóf 460 fa, Varga Bálint 508 fa, Szűcs Balázs 403 fa.

Ez idő alatt a KSE veterán tekézői Kolozsváron vendégeskedtek, ahol 14 csapat közül az 5. helyen fejezték be a Iuliu Bice Emlékversenyt. A céhes városi gárda: Kiss Árpád 520 ütött fa, Bod András 519 fa, Kádár Imre 487 fa, Nagy Ferenc 45 fa, Ábrahám László 449 fa. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 308
szavazógép
2024-09-18: Sport - Miska Brigitta:

A címvédővel játszanak a Háromszéki Ágyúsok (Jégkorong)

A Háromszéki Ágyúsok a következő négy napban három mérkőzést játszanak: kettőt a bajnokság alapszakaszában és egyet a Román Kupa csoportkörében. Kertész Zoltán legénysége ma 18.30-tól a román pontvadászatban és az Erste Ligában egyaránt címvédő Brassói Corona vendégeként lép jégre. A háromszéki csapat ezt követően pénteken 18.30-tól és szombaton 11 órától a Sportul Studențesc együttesét fogadja a Deme László Műjégpályán.
2024-09-18: Sport - :

Népes háromszéki mezőny a Running Festivalon (Atlétika)

Az elmúlt hétvégén Csíkszeredában rendezték meg a Running Festival negyedik kiírását, melyen mintegy 700 futó állt rajthoz. A népszerű eseményen több mint hatvan háromszéki tette próbára magát, és többen a dobogóra is felállhattak.