AutósportBukaresti diadallal zárult az újabb verseny

2024. szeptember 18., szerda, Sport

Szombaton a Sugásfürdő felé vezető úton rendezték meg a 2024-es Regionális Hegyi Gyorsasági Bajnokság második futamát, amelyen kezdő és ifjúsági korosztályú pilóták mérték össze ügyességüket. A hétvégi megmérettetés nyertese a bukaresti Horia Ion volt, aki közel két és fél perc alatt teljesítette a 3,7 kilométeres versenytávot.

  • Fotó: AutoCrono
    Fotó: AutoCrono

Az elmúlt hét végén sem a hideg, sem az eső nem riasztotta el attól a Sepsiszentgyörgyre érkezett kezdő és ifjúsági korosztályú pilótákat, hogy részt vegyenek a 2024-es Regionális Hegyi Gyorsasági Bajnokság második futamán. Így motorzúgástól és fékcsikorgástól volt hangos a Sugásfürdő felé vezető út, ahol a kanyargós aszfalton összesen tizenegy versenyző mérte össze tudását és ügyességét. A szervezők elmondása szerint ők biztosították a versenygépeket a mostani viadalra, s a Honvéd-kúttól elindulva a 3,7 kilométeres pályán a fővárosi Horea Ion (Renault Clio) bizonyult a leggyorsabbnak, miután 2:23.30 perc alatt tudta le a távot.

Az eredmények (Sugásfürdő – 3,7 km): 1. Horia Ion (bukaresti, Renault Clio) 2:23.30 perc, 2. Dragos Tuluc (kolozsvári, Suzuki Swift) 2:25.18 perc, 3. Radu Padurean (kolozsvári, Suzuki Swift) 2:29.07 perc. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 290
szavazógép
2024-09-18: Sport - :

Népes háromszéki mezőny a Running Festivalon (Atlétika)

Az elmúlt hétvégén Csíkszeredában rendezték meg a Running Festival negyedik kiírását, melyen mintegy 700 futó állt rajthoz. A népszerű eseményen több mint hatvan háromszéki tette próbára magát, és többen a dobogóra is felállhattak.
2024-09-18: Szabadidő - :

Mit készítsünk ma? (Rántott ponty majonézes krumplisalátával)

Hozzávalók: 8 darab pontypatkó, 2 tojás, 30 dkg liszt, 40 dkg zsemlemorzsa, só.