Medvetámadás Krizbán

2024. szeptember 24., kedd, Belföld

Egy 68 éves férfira, illetve egy 14 éves, várandós fiatal lányra támadt egy medve vasárnap este Brassó megyében, Krizba egyik utcáján.

  • Fotó: pexels.com
    Fotó: pexels.com

Mire a hatóságok a helyszínre érkeztek, a nagyvad elment. A fiatal lány vesetájékon szenvedett két felületi sérülést, valamint egy mélyebb sebet is a jobb farpofán, őt a brassói szülészeten látták el. A támadás másik áldozatát tegnap sebészek műtötték meg a brassói sürgősségi kórházban, az intézmény szóvivője szerint komplex fejbőr- és fülsérüléseket szenvedett.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 326
szavazógép
2024-09-24: Belföld - :

Egyszerűsítették a Zöld ház programot

Az RMDSZ kormányzása alatt kidolgozott egyszerűsített pályázati rendszerrel indul idén a Zöld ház program, megszüntetve ezzel a vaskos pályázati dossziék összeállítását, a hosszas elbírálást – ismertette Tánczos Barna, a szövetség Hargita megyei szenátora.
2024-09-24: Belföld - :

Támogatás árvízkárosultaknak

A kormánykoalíció döntése értelmében az árvíz sújtotta háztartások egyenként 15 ezer lejes utalványt kapnak háztartási gépek vásárlására – jelentette be tegnap a Szociáldemokrata Párt (PSD) szóvivője, Lucian Romaşcanu.