Balesetes hétvége

2024. október 7., hétfő, Közélet

Két, személyi sérüléssel járó baleset is történt a hétvégén a háromszéki utakon. Az első szombaton következett be, a rendőrség közlése szerint a 11-es országúton Csernáton környékén egy személygépkocsi lecsúszott az úttestről, majd felborult.

  • A Csernáton környéki baleset. Fotó: Facebook / Kézdivásárhelyi közlekedési INFO
    A Csernáton környéki baleset. Fotó: Facebook / Kézdivásárhelyi közlekedési INFO

A jármű sofőrje, valamint a három kiskorú utas könnyebben megsérült, kórházba szállították őket. A vezető alkoholtesztje negatív lett, a rendőrség vizsgálja, hogy mi okból veszítette el uralmát a jármű felett. Tegnap újabb baleset történt szintén a 11-es országúton, a rétyi keresztút közelében két személygépkocsi ütközött. Négy személy megsérült, szerencsére csak könnyen. A baleset miatt nagyjából egy órán keresztül elterelték a forgalmat az országútról. (ndi)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1307
szavazógép
2024-10-07: Közélet - :

Razziák a megyében

Két nagyobb szabású közrendészeti ellenőrzést is végrehajtott az elmúlt napokban a rendőrség háromszéki településeken. A razziákon több szabálysértőt is elkaptak, tetten értek, a kirótt bírságok összértéke meghaladta a 40 ezer lejt.
2024-10-07: Máról holnapra - Mózes László:

A gyásznap méltósága

Kissé rejtőzködő, kissé el is vesztődhet fesztiválok, őszi rendezvények zajában, ám ennek ellenére emlékezésre, megállásra, mérlegelésre késztető ünnep.