Elhalálozás

2024. október 11., péntek, Elhalálozás

Elhalálozás

Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni, / Nem volt idő arra, el kellett indulni. / Szívetekben hagyom emlékem örökre, / Ha látni akartok, nézzetek az égre.
Szívünk mély fájdalmával, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a drága jó férj, édesapa, nagytata, testvér, após, sógor, közeli és távoli rokon, barát, ismerős és jó szomszéd, KELEMEN FERENC szerető szíve életének 67. évében 2024. október 9-én megszűnt dobogni.
Drága halottunk földi maradványait október 12-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra az uzoni ravatalozóháztól a református temetőben.
Virrasztás 11-én 16–19 óráig, részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
A gyászoló család
4333185

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, testvér, VERES MÁRIA MARGIT (szül. SZABÓ) életének 75. évében  hirtelen elhunyt.
Szeretett halottunk temetésére 2024. október 13-án, vasárnap 13 órakor kerül sor az uzoni református temetőben.
Részvétfogadás 12-én, szombaton 17–19 óráig és a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4333182

 

Részvét

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak egykori kollégánk, id. KISGYÖRGY TAMÁS elhunyta alkalmából.
A Háromszék napilap munkaközössége
H

 

Megemlékezés

Csak az hal meg, akit elfelejtenek, örökké él, akit nagyon szeretnek. 
Fájó szívvel emlékezünk BUNA ATTILÁRA halálának negyedik évfordulóján. Nyugodj csendesen, legyen békés álmod, / Találj odafenn örök boldogságot.
Szerettei
4333179

Ha emlegettek, köztetek leszek, / Ha imádkoztok, veletek vagyok, / Ha rám gondoltok, mosolyogjatok, / Emlékem így áldás lesz rajtatok. Örök hiányát érezve, soha el nem múló szeretettel emlékezünk a gelencei DEÁK JÓZSEFRE halálának 3. évfordulóján.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
1119430

Bús temető csendes susogása, / Oda megyünk hozzád, ez maradt csak hátra. Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, / Minket és mindent, amiért küzdöttél. / A jó Isten áldja meg drága jó szíved, / Angyalok simogassák dolgos két kezed. / Nem hagytál el minket, csak pihenni mentél, / Köszönjük, hogy éltél s minket szerettél. / Te már ott vagy, ahol nincs fájdalom, / Sírodra szálljon áldás és nyugalom. Hiányodat megszokni nem lehet. Telhetnek hónapok, múlhatnak évek, szívből szeretünk s nem feledünk téged.
Fájó szívvel emlékezünk KISS JÁNOSRA halálának 10. évfordulóján.
Szülei, gyermekei, testvérei és azok családja
4333140

Csendesen elmentél, mint a lenyugvó nap, de lelkünkben élsz és örökre ott maradsz. Fájó szívvel emlékezünk az étfalvi születésű CSUTKA IMRÉRE, akit ma hat hete kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4333174

Az emlékezés napján, halálának 6. évfordulóján szeretettel és tisztelettel gondolunk SISZMANN MÁRTONRA.
Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.
Szerettei
1119463

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1299
szavazógép
2024-10-10: Máról holnapra - Farcádi Botond:

Mindent a második helyért

A romániai talán az egyetlen elnökválasztás a világon, ahol nem az első, hanem a második hely a nyertesnek hitt pozíció, ezért az igazán ádáz küzdelem az „ezüstéremért” folyik. Az ugyanis mindenki számára egyértelmű, hogy Marcel Ciolacu bejut a második fordulóba: a Szociáldemokrata Párt van olyan szervezett, hogy akkor is képes 20–30 százalékos eredményt elérni, ha egy slatinai dinnyeárust indít a választáson. Ráadásul a PSD-n kívüli táborban olyannyira megoszlanak majd a szavazatok, hogy a szociáldemokrata induló vélhetően az élen végez majd az első fordulóban.
2024-10-11: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

A 8. SZÉKELYFÖLDI GRAFIKAI BIENNÁLÉ sepsiszentgyörgyi megnyitójára és díjátadó ünnepségére pénteken 18 órától kerül sor az Erdélyi Művészeti Központban, ahol 28 ország 137 művészének 140 alkotása lesz látható. Az eseményt megnyitják: Ferencz S. Apor, a biennálé kurátora és Képíró Ágnes művészettörténész, beszédet mondanak és díjakat adnak át: Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke, Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsának elnöke, Beke Mihály András, Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusának első beosztott konzulja. A kiállítás megtekinthető november 30-ig.