LovassportSzent György Kupa

2009. április 23., csütörtök, Sport
Csütörtöktől vasárnapig tart a sepsiszentkirályi lovaspályán megrendezésre kerülő Szent György Kupa díjugrató verseny, minden korosztályban és minden kategóriában.

A hagyományos vetélkedőre az ország minden tájáról érkeznek lovasok. Ez a verseny egyben idénynyitó rendezvény is, előkészületi viadal a későbbi nagy csatákra, országos bajnokságokra, nemzetközi találkozókra. A szentkirályi versenyek csütörtökön 12, pénteken 9, szombaton 9 és vasárnap 10 órakor kezdődnek. Az ünnepélyes eredményhirdetésre vasárnap 15 órakor kerül sor. (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-04-23: Sport - x:

Alexandria—Sepsi BC (Kosárlabda)

Lapzárta után ért véget a két csapat közötti elődöntőbeli első mérkőzés, amelyet a Sepsi BC nyert meg 100—71 arányban. Târgovişte 95—50-re győzte le Szatmárnémetit. (Tibodi)
2009-04-23: Sport - x:

Újabb pontokat veszített a Papolci FC (Labdarúgás, V. liga)

A véletlennek vélt papolci megtorpanás tartósnak bizonyult, vasárnap újabb pontokat veszített az éllovas, most Uzonban, de mivel mögötte tombol a keresztbe verés, nem csökkent, hanem nőtt az előnye azzal a háromtagú üldöző csoporttal szemben, melyet a Bereck—Kézdiszentkereszt—Kökös trió alkot.