Kosárlabda, A-osztályAlexandria—Sepsi BC 67—90

2009. április 30., csütörtök, Sport

A Sepsi BC megnyerte harmadik elődöntőbeli meccsét, ezzel zsinórban másodszor bejutott a pontvadászat döntőjébe, ahol Târgoviştével fog megmérkőzni.

Öntsünk tiszta vizet a pohárba

Ha a Sepsi BC jut tovább, akkor velük játsszuk a döntőt. Éppen ideje, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, mert az alapszakasz után is vannak olyanok, akik összevissza beszélnek — nyilatkozta a Dâmboviţeanul lapnak Gabriel Boriga. A târgoviştei polgármester, aki a Târgoviste játékirányítójának és a volt Sepsi BC-s Brosovszky Mónikának a férje, kijelentette: a döntő jó alkalom arra, hogy kiderüljön, ki is az ,,úr" a női kosárlabdában. Borigát egyébként a kosárlabda-szövetség hétfői kisgyűlése beválasztotta a minden zavaros ügyben dönteni hivatott szövetségi büróba. (tibo)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-04-30: Elhalálozás - x:

Elhalálozás

Elhalálozás
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, nagymama, dédmama, testvér, anyós, anyatárs, sógornő, keresztmama, rokon, jó szomszéd, a szárazajtai születésű sepsikőröspataki
özv. DEMETER SÁNDORNÉ
GÁL IRMA
82 éves korában hosszas, türelemmel viselt betegség után elhunyt.
Temetése 2009. május elsején 15 órakor lesz a családi háztól a római katolikus temetőben.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4220400
2009-04-30: Sport - x:

A Bákói Tudomány már csoportgyőztes (Kézilabda, A-osztály, nők)

A hét végi forduló, na meg az előrehozott mérkőzés —Sepsiszentgyörgyi MSC—Naţional Rm. Vâlcea 23—39 — sem tud változtatni az idei bajnokság végkimenetelén: a Bákói Tudomány már csoportgyőztesnek tekinthető, s így a 2009—2010-es Szuper Liga bajnoksága résztvevőjének is. A legutóbbi forduló eredményei és a rangsor: Bukaresti CSM—Naţional Rm. Vâlcea 21—29, Târgovişte—Slobozia 22—35, Ploieşti-i Activ—Bákói Tudomány 21—27, és még egyszer a mi mérkőzésünk: Sepsiszentgyörgyi MSC—Bákói Tudomány 22—33.