Dohányzási kutatóközpont-kocsma

2009. május 20., szerda, Magazin

Megtalálta a jogi kiskaput egy brit nő ahhoz, hogy kocsmája ismét füstös legyen: dohányzási kutatóközpontnak kiáltotta ki.

Ez persze még kevés lett volna a füstösséghez, ezért minden vendégnek ki kell töltenie egy űrlapot dohányzási szokásairól, csak utána gyújthat rá. Aki nem dohányzik, annak nem kell vesződnie az űrlappal. A 36 éves kocsmárosné furfangjával öt nap alatt megduplázta pubja forgalmát. Ő maga egyébként nem dohányzik, de fennen hirdeti, hogy meg kell adni az egyénnek a dohányzás szabadságát. Hogy azután összegzi-e valaki a felmérés eredményeit, arra nem nehéz a válasz, bár még az sem kizárt, hogy akad majd ilyen érdeklődésű vendég.

A kocsma neve Cutting Edge, Barnsley városában van. A település vezetősége ellentámadást tervez — adta hírül a The Sun brit lap.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1333
szavazógép
2009-05-20: Magazin - x:

Ócskavas lett egy Henry Moore-ból?

Feltehetően ócskavas lett Henry Moore brit szobrász egy művéből, amelynek értéke hárommillió font (közel 14 milliárd lej) volt. Hulladék fémként 1500 fontot (hétezer lejt) kaphattak érte a tolvajok, akikről immár úgy véli a brit rendőrség, hogy miután ellopták, beolvasztották a művet. Így sikerült nekik letornászni zsákmányuk értékét.
2009-05-20: Magazin - x:

Lelopták az összes utcanévtáblát

Lelopták az összes utcanévtáblát az Egyesült Államokban a pennsylvaniai Winfieldben. A tolvajok két nap alatt végeztek az alumíniumtáblákkal, de feltehetően nem színesfém voltuk miatt emelték el őket, mert nem kapnak vagyont értük.