Tízezer beteg

2009. május 21., csütörtök, Világfigyelő

Negyven országban 9830 új típusú influenzás megbetegedést regisztráltak, és 83-an vesztették életüket a járvány következtében az Egészségügyi Világszervezet és az egyes országok által közölt adatok szerint.

A betegség továbbra is riasztó ütemben terjed, már negyedik egymást követő nap fordult elő, hogy huszonnégy óra alatt ezerrel nőtt a fertőzöttek száma. A legtöbb beteget Mexikóban, az Egyesült Államokban, Kanadában és Japánban tartják nyilván.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1375
szavazógép
2009-05-21: Elhalálozás - x:

Elhalálozás

Elhalálozás
Megtört szívvel tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, nagymama, dédnagymama, a szotyori születésű sepsiszentgyörgyi
özv. LÁSZLÓ GYULÁNÉ
BARTHA JOLÁN
életének 87. évében hosszú, de méltósággal viselt betegség után csendesen elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2009. május 22-én 16 órakor helyezzük örök nyugalomra a szemerjai új ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés napján 15.30 órától.
A gyászoló család
4221190
2009-05-21: Világfigyelő - x:

Sikertelen államfőválasztás (Ellenzéki bojkott Moldovában)

Nem sikerült államfőt választania tegnap a moldovai parlamentnek, így várhatóan május 28-án kénytelen ismét összeülni. Egy szavazat hiányzott ahhoz, hogy a kommunista párt jelöltjét, Zinaida Greceaniit, a jelenlegi ügyvezető kormányfőt megválasszák.