MotokrosszÚjabb remek eredmény

2009. június 4., csütörtök, Sport
A sepsiszentgyörgyi Tompa Krisztián a második helyen fejezte be a magyarországi motokrosszbajnokság Nyársapáton megtartott negyedik versenyét.

A 65 cm3-es géposztályban rajtoló háromszéki a verseny első futamán első, a másodikon pedig második lett. Az amatőr kategóriában is volt képviselője városunknak, Demeter László a 20. helyen ért célba. Kádár Benedek a múlt heti utolsó edzésen elesett és eltörte a kezét, így nem vett részt az anyaországi viadalon, és nagy valószínűséggel több mint hathetes kényszerpihenő vár rá. Motokrosszosaink következő versenye szintén Magyarországon lesz, június 6—7-én rendezik meg Tiszaújvárosban az ötödik magyar bajnokit.

(tibo)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1349
szavazógép
2009-06-04: Sport - x:

Negyedik a Sepsiszentgyörgyi ISK (Kézilabda)

Befejeződött az ifjúsági III-as fiúk 2008—2009-es bajnoksága, melyen a döntőtornáig jutott a Sepsiszentgyörgyi ISK együttese.
2009-06-04: Sport - x:

Minifoci

Első a Dorco
A sepsiszentgyörgyi B-oszályos minifoci-bajnokság 34. fordulójának eredményei: Kemen—Téglás-Panzió 0—3, Hangyák—Steaua 5—3, Black’s-Daczó—Diószegi-pékség 1—5, Dinamo—Flamengo 3—1, Depi II—Narancs FC 6—0, Partisa—Vetman 3—6, FC Topo—Partizan 2—4, ISU—Dorco 0—3, Ariadne—S & Z 1—2, Fenestela 68—Prolev 8—5.