TriatlonKét első és egy második hely

2009. június 18., csütörtök, Sport
Bukarest municípium bajnokságán vett részt a hét végén a Sepsiszentgyörgyi Aluta SE három versenyzője — Dániel Attila, Madaras Dániel és Dániel Eszter.

Igen erős erőpróbára tette a gyerekeket, hiszen 750 métert kellett úszni, 20 km-t kerékpározni és 5 km-t futni. Gyerekeink felkészültségét — s ezért dicséret tanáruknak, edzőjüknek, Mircea Buhleának — igazolja, hogy két első helyet és egy másodikat szereztek. A fiúk versenyét Dániel Attila nyerte, megelőzve klubtársát, Madaras Dánielt, a leányok vetélkedőjén pedig Dániel Eszter diadalmaskodott. Szép volt, gyerekek, gratulálunk! (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-06-18: Sport - x:

Csak szerényen (Atlétika)

Románia 54. Nemzetközi Bajnokságán — mindössze öt külföldi atléta volt, s azok is a Moldvai Köztársaságból — vettek részt a hét végén Sepsiszentgyörgy atlétái.
2009-06-18: Sport - x:

Betti három érme (Asztalitenisz)

Az ifjúsági III-asok (11—13 évesek) országos bajnokságáról kaptuk a hírt: a tegnap még Sepsiszentgyörgyön asztaliteniszező Bálint Bernadett (ma Aradon játszik), becenevén Betti, három érmet szerzett — két aranyat és egy ezüstöt. Aranyérmes lett a női egyéniben, miután a döntőben 4—3-ra legyőzte a besztercei Andreea Roşcát, a női párosban pedig Roşcával az oldalán a T. Bogdan (Slatina)—Bianca Crişan (Arad) kettőst ,,söpörte le az asztalról".