MotokrosszTompa Krisztián újabb bravúrja

2009. június 18., csütörtök, Sport

A sepsiszentgyörgyi Tompa Krisztián a hatodik helyen fejezte be a motokrossz Közép-európai Kupa második futamát, amelyet a szlovákiai Senkvicen rendeztek meg.

A 65 cm3-es géposztályban 26 versenyző állt rajthoz. Kis motorosunk idén már tizenkét külföldi versenyen vett részt, és tízen dobogós helyezést ért el: négy harmadik hely a Kelet-európai Kupán, egy harmadik hely a Közép-európai Kupán, egy első és négy második helyezés a magyar bajnokságban. Krisztián a hét végén az anyaországi pontvadászat hatodik futamán vesz részt Tápióbicskén. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1358
szavazógép
2009-06-18: Sport - x:

Megyei válogatott—Xtreme (EÁ) 66—63 (Kosárlabda)

Kézdivásárhely, Sportcsarnok, kb. 50 néző, többnyire gyerek. Válogatottunk: Bíró, Szabó A., Szabó B., Patric, Demeter, Tóth Á., Szima, Buceleanu, Palkó, Bedő.
2009-06-18: Sport - x:

Kupameccs Kézdivásárhelyen (Teremfoci)

Június 20-án 12 órától a céhes város sportcsarnokában kupamérkőzésre kerül sor a Román Kupa selejtezőjének keretében. Kézdivásárhely újonnan megalakult csapata a Brassói Design Construct csapatával játszik. (kocsis)