,,Star Wars”

2009. június 23., kedd, Magazin

Ötvenhat csillaggal az arcán ébredt egy 18 éves lány Belgiumban egy tetoválószalonban, ami miatt azután kirobbant ― helyi szinten ― a csillagok háborúja. Kimberley Vlaminck azt állítja, hogy a tetoválómester nyelvtudatlansága okozta a bajt.

Annyira rosszul tud mind angolul, mind franciául, hogy félreértette őt, és a kért három helyett ötvenhárommal több csillagot égetett bőrébe. A többlet azért nem tűnt fel a lánynak, mert ― elmondása szerint ― elszunnyadt a szalonban. A tetováló viszont azt mondja, hogy a lány azt kapta, amit kért, és csak azután elégedetlenkedett, hogy apja megdühödött rá, barátja pedig kiadta az útját. A lány lézeres kezeléssel akarja csökkentetni arci ,,tejútjának" csillagállományát, ami tízezer euróba (több mint 42 000 lej) kerülhet. Ezt az összeget követeli a tetoválótól, aki viszont nem hajlandó fizetni.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1336
szavazógép
2009-06-23: Magazin - x:

Hatalmas csótányok Moszkvában

Hatalmas, 4―5 centiméteres, repülni is képes csótányok jelentek meg Moszkvában, elsősorban a metróban és házak pincéiben.
2009-06-23: Magazin - x:

Julian Lennon új találkozása Lucyval

Lucy az égben gyémántokkal ― mondta a négyéves Julian Lennon apjának, Johnnak 1967-ben, amikor hazavitt egy óvodai rajzot. Ebből született a Lucy In The Sky With Diamonds című Beatles-dal, amelyről négy évtized sem mosta le, hogy egy LSD-hatás alatt felvett darabról van szó. Julian négy évtized után ismét felvette a kapcsolatot az igazi Lucyval.