A kommandói utat is javítják

2009. július 17., péntek, Közélet

A kommandói polgármesteri hivatal és a brassói Conforest Kft. aláírta a Kovászna és Kommandó közötti községi út javítására vonatkozó szerződést.

A munkálatokra egymillió lejt fordít a helyi önkormányzat, Kocsis Béla polgármester szerint a brassói cég vállalta, hogy az augusztus első hétvégéjén sorra kerülő falunapokig befejezik az út felújítását. (b. j.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-07-17: Közélet - x:

Elütötte a rendőrautót

Tegnap 12.30 óra körül Csernáton és Kézdivásárhely között, a futásfalvi letérő közelében a szabályosan, menet iránt a Csernáton felől a város felé haladó CV 15 YPC rendszámú Volkswagen Transporter cégautó oldalból elütötte az elébe szabálytalanul betérő MAI 25428-as rendszámú Dacia Logan márkájú rendőrségi kocsit, a csernátoni őrs szolgálati járművét, melyben két rendőr ült.
2009-07-18: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor?

Falunapok vasárnapi programja
Illyefalva. 11 órától ökumenikus istentisztelet a református vártemplomban, 12.30-kor kopjafaavatás a központi parkban, 15 órától a szabadtéri színpadon köszöntik a falu legidősebb emberét, a százéves Hoffman Mária nénit, majd az újszülötteket és a falunapon nagykorúvá váló fiatalokat, 16 órától ügyességi versenyek, 18 órától a magyarországi Geri-Betli Duó koncertje, 19.30-kor tombolahúzás, 21 órától Role-koncert.