MinifociRajt

2009. augusztus 6., csütörtök, Sport

Augusztus 8-án, szombaton kezdődik a C-osztály bajnoksága. Az I. forduló: Phoenix—FC Kijev (8 óra), Bolyai—MTH (9), ASA—AZ Glorius (10), Flamengo—Sprintis (11), IGO—Deico (12), Valkes—FC Amigos (13), Eurodacor—Mexikó (14), Multi—FC Star (15), Bertis—Dr.Office (16), Tribel FF—Puskázó (17), Bicon—ISU (18)

A B-osztály figyelmébe! Augusztus 11-én 18 órakor a csapatvezetőkkel megbeszélést tartanak, napirenden a bajnokság rajtja szerepel. (kiss)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1358
szavazógép
2009-08-06: Sport - x:

Köszönet az ENIS-nek is (Triatlon)

A 18. Háromszék Kupa támogatóinak sorából véletlenül kimaradt az ENIS, holott évek óta a leghűségesebb segítője, támogatója az Alpin Sportegyesület rendezvényeinek, legyen az sí-, duatlon- vagy éppen triatlonverseny.
2009-08-06: Sport - x:

Tehetségkutatás (Tenisz)

Ingyenes tehetségkutató akciót indít a Sepsiszentgyörgyi Tenisz Club keretében Kósa Ferenc teniszedző.