Az oroszok a legrosszabb turisták

2009. szeptember 2., szerda, Magazin

Maguk alá gyűrték a németeket az oroszok a világ legkellemetlenebb turistáinak népszerűtlenségi toplistáján.

A brit Real Holiday Reports honlap felmérése során ezer, az idén nyáron külföldön — Spanyolországban, Franciaországban, Cipruson, Máltán, Olaszországban, Törökországban, Görögországban és Portugá­liában — vakációzott brittel rangsoroltatták nációk szerint a turistákat. Míg korábban a németeket tartották a legborzasztóbbaknak, az idén nagyon feljöttek az oroszok, letaszították az első helyről a németeket. A britek durvának, rongyrázónak, ízléstelenül öltözöttnek, izzadtnak, gusztustalannak (pl. böfögősnek), önteltnek ítélték az oroszokat, olyanoknak, mint akik azt hiszik, övék az egész világ — adta hírül az Ananova brit hírügynökség.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1342
szavazógép
2009-09-02: Magazin - x:

FBI-akta Bernsteinről

Az FBI zenei pályafutása kezdetétől évtizedeken át tartotta megfigyelés alatt a baloldali nézeteiről ismert Leonard Bernstein legendás karmestert és zeneszerzőt. A The New Yorker honlapján megjelent írás szerint nyolcszáz oldalas aktát őriz róla az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda.
2009-09-02: Magazin - x:

Óriásbaba

Az átlagosnál több mint kétszer nagyobb, 6,7 kilogrammos babája született egy 39 éves román asszonynak.