Julia Roberts a Camorra ellen

2009. szeptember 19., szombat, Magazin

A színésznő személyes varázsa is elég volt a nápolyi maffia legyőzéséhez: Julia Roberts a dél-olasz városban forgatta Eat, pray, love című filmjének egyes jeleneteit, a híresség jelenlétének hírére pedig még a Camorra is pihenőt hirdetett.

Campania tartomány filmbizottságának, valamint több száz önkéntesnek és rendőrnek hála a forgatási nap során nem történt semmilyen, a Camorrához köthető incidens, csak a csempészcigaretta árusítása folyt a megszokott mederben — számolt be kedden a La Repubblica olasz napilap. Nápoly Forcella nevű városrészének utcácskái hajnalban filmbe illő képsorokra ébredhettek, pirkadatkor ugyanis a stáb hetven kamionja gördült be a negyedbe, hogy tábort verjen az igazságügyi palota előtt. A világsztár kicsivel később futott be, érdeklődők hatalmas tömege várta.

Az Eat, pray, love című filmben Roberts egy New York-i nőt játszik, aki tönkrement házassága után indul világ körüli útra — és így érkezik Nápolyba. A filmet Ryan Murphy rendezi, a produceri feladatokat a színésznő és jó barátja, Brad Pitt látja el.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1341
szavazógép
2009-09-19: Magazin - x:

Föld-kerülés után

Három év alatt negyven országot érintett, 30 000 tengeri mérföldet, azaz 55 000 kilométert tett meg három óceánon és tucatnyi tengeren hatméteres Carina 19-es típusú vitorlásával a 29 esztendős Méder Áron, aki várhatóan ma délután érkezik vissza Koper (Szlovénia) kikötőjébe.
2009-09-19: Magazin - x:

Tiffany bevilágítja Párizst

Nagyszabású retrospektív kiállítással tiszteleg Tiffany munkássága előtt Párizs: a Színek és fény című tárlat e héten nyitotta meg kapuit a Luxembourg Múzeumban.