KosárlabdaBemutatkozó mérkőzés

2009. szeptember 24., csütörtök, Sport

Szeptember 30-án 18 órától a Szabó Kati Sportcsarnokban játssza idei első hazai barátságos mérkőzését megújult sepsiszentgyörgyi A-osztályos női kosárlabdacsapatunk, a Sepsi BC. A nagyközönség előtt bemutatkozó zöld-fehér lányok ellenfele az A-osztályos újonc, a Brassói Galaktika.

A találkozónak két fontos hiányzója is lesz: Cristina Ciocan és Vass Ildikó szeptember 22-én csatlakozott a román válogatotthoz, amely a Bejrútban sorra kerülő Frankofon Játékokon vesz részt. Ha már a Sepsi BC-s játékosoknál tartunk, említsük meg, hogy az együttes második idegenlégiósa, a jamaicai Vanessa Gidden még nem csatlakozott az alakulathoz, annak ellenére, hogy bő másfél hete kellett volna megérkeznie városunkba. A csapatunktól származó információk szerint a legutóbb Finnországban játszó kosarasnak vízumproblémái vannak. Az egy hét múlva esedékes barátságos mérkőzés érdekessége, hogy a vendégcsapatban szerepel két egykori Sepsi BC-játékos (Bocskai Orsolya és Sinka Andrea) is, aki most mutatkozik be új csapatukban.

Tegnaptól a 0723 387 771-es telefonon tovább rendelhetők a szurkolói bérletek a Sepsi BC 2009—2010-es szezonbeli (A-osztály, Román Kupa és Európa-kupa) mérkőzéseire. Az árak: B-szektor 100 lej; A-, C-, D-szektor 250 lej; E-, F-, G-, H-szektor 200 lej; hely nélküli 150 lej; VIP 500 lej. (tibo)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1358
szavazógép
2009-09-24: Sport - x:

Lovasünnep a Bartha-lovastanyán (Fogathajtás) — Áros Károly

A fogathajtóidény fejeződött be csupán, a lovasesemények folytatódnak. Most szombaton a kökösi Bartha-lovastanyán (Farm utca 500.) vásárral egybekötött, nagyszabású lipicailó-kiállításra kerül sor.
2009-09-24: Sport - x:

Kezd a KSE (Teremlabdarúgás)

Szeptember 26-án, szombaton megyénk második teremlabdarúgó-csapata, a kézdivásárhelyi KSE debütál az országos B-osztályos futsalbajnokságban. A pontvadászat nyitófordulójában a felső-háromszéki alakulat a bukaresti Steaua Albăt látja vendégül 12 órától a kézdivásárhelyi sportcsarnokban.