Sportünnepély Bodokon

2009. szeptember 24., csütörtök, Sport

Szeptember 25-én, pénteken 13 órától sportünnepélyre kerül sor a bodoki stadionban, ahol átadják a felújított öltözőket, a futballpálya új világítórendszerét.

Az ünnepély keretében a bodoki Öregfiúk együttese barátságos találkozón megküzd a IV. ligában szereplő mai Bodoki Törekvéssel. A rendező polgármesteri hivatal szeretettel meghív minden sportbarátot. (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-09-24: Sport - x:

Kezd a KSE (Teremlabdarúgás)

Szeptember 26-án, szombaton megyénk második teremlabdarúgó-csapata, a kézdivásárhelyi KSE debütál az országos B-osztályos futsalbajnokságban. A pontvadászat nyitófordulójában a felső-háromszéki alakulat a bukaresti Steaua Albăt látja vendégül 12 órától a kézdivásárhelyi sportcsarnokban.
2009-09-24: Sport - x:

Segesvári tornán Vida Attila fiai (Kézilabda)

Nagyszeben és Fogaras ellen kezdett csapatunk, és mindkét mérkőzését elvesztette 31—15 (16—7), illetve 33—19 (16—7) arányban.