Annamari új klipje

2009. szeptember 26., szombat, Magazin

Elkészült Dancs Annamari és Dj Robert Georgescu klipje a Live Your Life dalra. A klipet Segesvár régi utcáin forgatták, igencsak jó hangulatban:

— Tizenhat órás, megfeszített tempójú munka volt, de nagyon jól éreztük mindannyian magunkat! — meséli Annamari. — A legnehezebb rész az volt, amikor az utcán forgattunk, és állandóan figyelnünk kellett a turistákra, hogy ne lépjenek be a képbe. Két kisgyerek is szerepelt, a kétéves félvér Kimberly és az én ötéves keresztfiam, Ádámka, segítséget kaptunk a rajongói klubjaimtól, több barát is eljött, hogy statisztáljon a klipben.

A rendező, Ciprian Florea jelenleg a szakma egyik legjobbjának számít, olyan énekesek klipje készült a keze alatt, mint Connect-R Burning Love-ja vagy Inna Love című klipje. A profi csapatot Dana Argeşan sminkmester erősítette, aki több hollywoodi sztárral is dolgozott már, például Samuel L. Jacksonnal, Kylie Minouge-gal, Anastaciá­val, Willem Dafoe-val.

— Nagy segítséget jelentett, hogy minden profin elő volt készítve, nekem csak az volt a dolgom, hogy a legjobb formámat hozzam. — mondja Annamari. — Az esti felvételek tetszenek a legjobban, amikor egy görög istennőt elevenítek meg — érdekes képhatás lett! Az is jópofa, amikor hívom a nyugdíjasokat bulizni. Ez nem volt nehéz, mert a sepsiszentgyörgyi nyugdíjasklubból a legvagányabb rajongóim jöttek el, Szupernagyival az élen, több energiájuk van, mint tíz huszonévesnek. A forgatókönyv szerint sétálok az utcán, és akivel találkozom, az jókedvű lesz, és követ, így a klip végére elég sokan leszünk, és az egész történet egy igazi fiesztává alakul. Az a legjobb az egész klipben, hogy a dal pozitív üzenete átjött, vagyis hogy éld az életed, kövesd a céljaid, és soha ne görcsölj, mert az csak visszatart.

A klip hamarosan látható a youtube csatornán, az énekesnő honlapján, valamint a catmusic.ro oldalon. Néhány hét múlva a hazai és külföldi csatornák is sugározni fogják.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1342
szavazógép
2009-09-26: Elhalálozás - x:

Elhalálozás

Elhalálozás
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szerető férj, édesapa, nagyapa, dédnagyapa, após, a bodoki születésű sepsiszentgyörgyi
id. NYISZTOR JENŐ
életének 82., boldog házasságának 58. évében rövid szenvedés után elhunyt.
Temetése 2009. szeptember 27-én, vasárnap 14 órától lesz a vártemplomi református temető ravatalozóházától.
Részvétnyilvánítás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
3671
2009-09-26: Magazin - x:

Háromszéken a Makám

A világzene nemzetközileg elismert magyarországi követe, a Makám zenekar 1984-ben alakult. Pályafutása két korszakán átível a hagyományos és a modern, Kelet és Nyugat, a kollektív és individuális kettőssége, az ősi egység és harmónia keresése.