George Clooney megházasodik

2009. szeptember 30., szerda, Magazin

Igába hajtja a fejét George Clooney. A világ egyik legszexisebbnek tartott színésze karácsony előtt veszi feleségül olasz barátnőjét — számolt be az itáliai sajtó.

Lapértesülések szerint a 30 éves Elisabetta Canalis a MSC Fantasia nevű luxushajón mondja ki a boldogító igent a népszerű sztárnak. A 23 emeletes hajón 1637 kabin, négy étterem, egy színház és több mozi szolgálja az utasok kényelmét. A pár állítólag kétszáz vendéget akar meghívni a házasságkötésre. Várhatóan Clooney legjobb barátai — Brad Pitt, Matt Damon, Julia Roberts, Cindy Crawford és Michael Douglas — is ott lesznek az esküvőn, amelyre a tervek szerint a nyílt tengeren, Portugália közelében kerül sor. A vízen ringatózás azt is szolgálja, hogy a nagy horderejű eseményről ne készülhessenek lesipuskás fotók.

Az Oscar-díjas Clooney és a szardíniai születésű tévébemondó-színésznő júliusban talált egymásra. Az olasz sajtó értesülései szerint Rómában estek szerelembe, azóta sok időt töltenek a színész Comói-tónál álló villájában.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1349
szavazógép
2009-09-30: Magazin - x:

Vetélkedő középiskoláknak

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség, a Communitas Alapítvány és a csíkszeredai Csíki Székely Múzeum vetélkedőt hirdet romániai magyar középiskoláknak Egyiptomi művészet a fáraók korában címmel.
2009-09-30: Magazin - x:

Fürdőruharém

Riadalmat keltett házi készítésű fürdőruhájával egy családanya Kínában egy strandon. A kétgyermekes asszony annyira megrettent a Nap bőrrákkeltő hatásától — amelyről csak a minap értesült —, hogy teljes testét — arcát, fejét — fedő, testre simuló ruhát fabrikált.