BirkózásJó rajt

2010. március 8., hétfő, Sport

Megkezdődött az ifjúsági II-es korosztály idei csapatbajnoksága — jelentette Kertész Dávid, a klub edzője. — Az első forduló házigazdája Oneşti volt.

Az új versenyidényben természetesen a Sepsiszentgyörgyi ISK birkózói is szőnyegre léptek, de nem mint csapat, hanem mint a súlycsoportok versenyzői. Szereplésükre csak azt mondhatjuk, jól rajtoltak, hiszen három súlycsoportban is az első helyen zártak, egyben pedig az ötödiken. A részletes eredményük: 1. helyezettek: Dima Szabolcs (42 kg), Baczoni Levente (85 kg), Tatár Andrea (43 kg), ötödik helyezett: Györfi Norbert (76 kg). Csak így tovább, birkózók! (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1413
szavazógép
2010-03-08: Sport - :

Három első és két harmadik hely (Atlétika)

Három első és két harmadik helyezéssel tértek haza a sepsiszentgyörgyi Gáll Lajos Futókör atlétái a Bukarestben megtartott országos veterán terembajnokságról.
2010-03-08: Sport - :

Minifoci

A Mikó nyerte a Berde Áron Kupát
A Berde Áron Közgazdasági és Közigazgatási Szakközépiskola rendezte hagyományos nemzetközi minifocitornájára hat csapat nevezett: A Kiskunhalasi II. Rákóczi Ferenc Szakközépiskola, a Székely Mikó Kollégium, a Mikes Kelemen Líceum, A Kós Károly Iskolaközpont, a Puskás Tivadar Iskolaközpont és természetesen a rendező szakközépiskola.