Bullock szüretelt az Aranymálna-gálán

2010. március 9., kedd, Magazin

Több Aranymálnával is gazdagodott Sandra Bullock amerikai filmszínésznő a vasárnapra virradóra Los Angelesben megrendezett díjkiosztó gálán, amelyen az elmúlt év legrosszabb filmalkotásait és alakításait díjazzák.

A hagyományosan az Oscar-éjszaka előtt 24 órával rendezett Razzie Awardson Bullock a legrosszabb női alakítás és a legrosszabb páros díját is elnyerte. Mindkettőt az All About Steve című vígjátékban nyújtott alakításáért ítélték neki oda, a páros díjat a mű férfi főszereplőjével, Bradley Cooperrel közösen kapta. Bullock később a The Blind Side című futballdrámával elnyerte a legjobb női alakítás díját az Oscar-gálán. Még soha nem fordult elő, hogy ugyanaz a színész ugyanabban az évben az Aranymálna-díjat és az Oscar-díjat is megkapta volna. De az sem sűrűn, hogy a díjazott megjelenik a gálán, és átveszi a díjat. Bullock megtette, és szellemes, ironikus beszédével többször tapsra és nevetésre ösztökélte a hallgatóságot.

Az Aranymálna Alapítvány 1980 óta adja ki a Razzie-kat. A díj egy golflabda-nagyságú, super 8-as filmtekercsre helyezett, aranysárgára festett műanyag málna. A díjazottak ritkán jelennek meg a kétes értékű kitüntetés átvételére.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2010-03-09: Magazin - :

Robbantott A bombák földjén

Az iraki háborús dráma lett a legjobb film a vasárnap esti Los Angeles-i Oscar-gálán, és Katheryne Bigelow nyerte el a legjobb rendező díját is.
2010-03-09: Magazin - :

Aratott az Alice Csodaországban

Az amerikai közönség igen nagy lelkesedéssel fogadta Tim Burton Alice Csodaországban-adaptációját: a bemutató napján már 41 millió dolláros jegybevételt könyvelhetett el a produkció.