0—0 Teremlabdarúgás, II. ligaAlexandria—KSE 4—1

2010. március 11., csütörtök, Sport

Az eredmény nem tükrözi a pályán történteket, de be kell vallanunk, az a csapat nyert, amely több helyzetet használt ki, és kevesebbet hibázott.

A kézdivásárhelyiek 2—1-es állásnál kockáztattak, s mezőnyjátékosra cserélték hálóőrüket, de sajnos, gólt nem tudtak szerezni, ellenben kaptak kettőt. A forduló másik mérkőzésén a Roşiorii de Vede 8—7-re győzte le a Bukaresti Metropolist. Az állás: 1. Bukaresti United ABC 30 pont, 2. KSE 24 p., 3. Alexandria 18 p., 4. Roşiorii de Vede 15 p., 5. Metropolis 3 p. (nagy)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1375
szavazógép
2010-03-11: Sport - Tibodi Ferenc:

Kikapott az éllovas, nyert a Rozsdás Csont (Kosárlabda, megyei bajnokság)

Elvesztette a Da-Bomb elleni rangadót a Bálványos, ezzel az együttes begyűjtötte idei első vereségét. A Bulldogs nagy meglepetésre megverte a Sepsi ISK-t, a Rozsdás Csontok a Pityókaszedők legyőzésével megszerezték idei harmadik győzelmüket.
2010-03-11: Sport - :

Bíróképzés

A hét végén, március 12—13-án dzsiudzsicu-bírói képzésre kerül sor Sepsiszentgyörgyön az MSC székhelyén, természetesen, a román szövetség szervezésében.