TornaReménység Kupa

2010. március 11., csütörtök, Sport

Március 13-án, szombaton a Sepsiszentgyörgyi ISK és a Botos Liviu-tornaiskola Reménység Kupa néven tornaversenyt szervez.

A korcsoportok: gyerek (7—8 év), ifi IV., I. szint (9—10 év) és II. szint (11 év), ifi III. (12—13 év), ifi II. (14—15 év). A házigazdák mellett a versenyen előreláthatólag a kö­vetkező csapatok vesznek részt: Bukaresti Dinamo, Nagyszebeni ISK, Besztercei MSC, Besztercei SPL, Gyergyó­szentmiklósi ISK, Brassói ISK, Marosvásárhelyi SPL és 2-es számú Brassói SK. A szervezők elmondása szerint a torna díszmeghívottja az a Dan Burica lesz, aki az 1996-os atlantai nyári olimpián ezüstérmet szerzett gyűrűn. (tibodi)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1383
szavazógép
2010-03-11: Közélet - Fekete Réka:

Aki a csorgó vizét megkóstolja... (Kis iskolák sorsa)

Nincs okunk panaszra, jó a szülői közösség, segítenek, ha kérjük. Nem kívánkozom innen el, valahogy úgy érzem, egy kicsit megfertőződtem a munkától. Minél tovább csinálom, annál jobban sajnálom abbahagyni, hogy ne ezt végezzem.
2010-03-11: Sport - Áros Károly:

Előnyt szerzett Ozsdola és Gelence (Labdarúgás, ifjúságiak)

A visszavágók első fordulójában az élmezőnybe tartozók közül az éllovas Ozsdola és közvetlen vetélytársa, Gelence arattott osztatlan sikert, mindketten győztek, ráadásul az élbolyhoz tartozó Barót és Bardoc ellen. Szitabodza állt. A forduló eredményei: Ozsdola—Barót 3—1, Bardoc—Gelence 0—2, Bölön—Illyefalva 3—2, Hidvég—Papolc 3—0, Dálnok—Bereck 0—6, Zágon—Sepsiszentgyörgyi Jövő 3—5, Bodok—Perkő 1—0.