Golfozzon együtt Bill Clintonnal!

2010. április 28., szerda, Magazin

Bill Clinton volt amerikai elnökkel golfozhat együtt az a licitáló, aki nyolcvanezer dollárt (320 000 lejt) fizetett egy New York-i árverésen. A Christie’s aukciós ház ezen kívül összesen 657 000 dollár értékben árverezett el luxuscikkeket Zöld aukció elnevezésű rendezvényén múlt csütörtökön.

A gálaaukció, amelyen többek között Salma Hayek mexikói származású hollywoodi színésznő, illetve John McEnroe teniszcsillag is megjelent, a Föld napja alkalmából rendezett ,,hírességaukció" nyitóeseménye volt. A rajongóknak május 6-ig van lehetőségük arra, hogy az interneten licitáljanak bizonyos hírességekkel, ismert emberekkel való találkozásra. Például teniszórát vehetnek John McEnroe-tól, színházba mehetnek Sigourney Weaver színésznővel, vagy az ausztrál sztárral, Hugh Jackmannel tölthetnek el egy dolgos napot. Az árverésből származó bevételt a szervezők környezetvédelmi szervezetekhez fogják eljuttatni.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1358
szavazógép
2010-04-28: Magazin - :

A Bounty kapitányának útján

Végigcsónakázik négy kalandor azon az úton, amelyet a legendás Bounty kapitánya és tizennyolc hűséges embere szenvedett végig egy jókora csónakban.
2010-04-28: Magazin - :

Medveetetésért börtön

Fél év felfüggesztett börtönt kapott medveetetésért egy férfi az Egyesült Államokban, és tetemes bírságot is fizethet.