Olimpiai tetratlon

2010. április 29., csütörtök, Sport

A Román Olimpiai Akadémia Kovászna megyei fiókjának rendezésében kerül sor április 30-án a sepsiszentgyörgyi városi stadion atlétikai pályáján az országos rangú rendezvény megyei szakaszára, mely magában foglalja az 50 m-es síkfutást, labdadobást (kosárlabdát kell dobni), helyből távolugrást, egy művészi próbát (zene, rajz...) és egy olimpiai ki mit tud vetélkedőt (az olimpiák történetével kapcsolatos tíz kérdés).

Részt vehetnek VI—VII. osztályos tanulók (csapatonként egy lány és egy fiú). A vetélkedő 16 órakor kezdődik. Gyerekek, ne hagyjátok ki! Rendkívül érdekes és hasznos verseny ígérkezik, na meg jó szórakozás. (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1387
szavazógép
2010-04-29: Sport - :

Éremeső (Dzsiu-dzsicu)

kísérte az MSC dzsiu-dzsicu versenyzőinek fővárosi szereplését. A 35 tagú küldöttség — ennyien vettek részt a sportág országos bajnokságán (felnőtt és ifjúsági korosztályban) — 4 arany-, 13 ezüst- és 28 bronzérmet szerzett. Íme az érmesek:
2010-04-29: Sport - :

Győztek a favoritok (Kosárlabda, megyei bajnokság)

Csupán négy mérkőzést rendeztek meg a megyei kosárlabda-bajnokság 10., rájátszásbeli fordulójában. Nyert a Sepsi ISK, a Da-Bomb, a Babeş Boys és a Bad Boys. Az eredmények: A-értékcsoport: Sepsi ISK—Téglás Panzió 51—38, Da-Bomb—Bulldogs 93—46, Bad Boys—Nagy Mózes SK 20—0.