EseményajánlóNapközis élménytábor és vízi túra

2010. április 29., csütörtök, Sport

A sepsiszentgyörgyi Shoto-Team Karate Klub a közeledő nyári vakációt is a gyerekek társaságában szeretné tölteni, s ezért két eseményt is ajánl tanítványainak és nemcsak.

Az egyik lenne a Napsugi Kaland- és Élménytábor, a másik pedig a Vízi túra. Ha többet szeretnének megtudni a megyeszékhelyi egyesület nyári rendezvényeiről, ma 19 órától vegyenek részt a Míves Házban sorra kerülő előadáson. További információkért hívják a 0743 961 814-es telefonszámot, vagy írjanak a turazni@gmail.com e-mail címre. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1370
szavazógép
2010-04-29: Sport - :

Újból kikapott a Partizán (Minifoci)

Az élmezőnyhöz tartozó Partizán négygólos különbséggel kapott ki a Diószegi-pékségtől, a listavezető Dorco pedig simán nyert a Narancs FC ellen. A megyeszékhelyi B-osztályos pontvadászat 23. fordulójának eredményei: FC Topo—Black’s-Daczó 2—3, Dinamo—Flamengo 5—5, Kemen—Fenestela 68 8—5, Diószegi-pékség—Partizán 7—3, Depo II.—Prolev 7—0, Ariadne—Steaua 4—5, Vetman—Téglás Panzió 2—1, Narancs FC—Dorco 1—7, FC Zsola—Partisa 3—4.
2010-04-29: Sport - :

A dobogósok vasárnapja (Labdarúgás, V. liga)

A XX. forduló nem tudta megzavarni a dobogósok menetelését. Mindhárman győztek, az első kettő — Kökös és Kovászna — hazai pályán, a harmadik, Uzon idegenben: Kökös—Csernátom 3—2 (góllövők: Sáfrány, Mátis, Barabás, illetve Kölönte és Máthé), Kovászna—Szotyor 6—4 (Răduţoiu, Molnár, Kóréh, Sütő, Keresztély, Miron, illetve Kedves A. 2, Péter 2.).