HegymászásÚjra az Alpokba

2010. május 13., csütörtök, Sport

Újraindul a Székelyek a magasban expedíciósorozat második, Alpok expedíciója, amely, akárcsak a tavaly, idén is kezdőknek szól.

Az Alpin Sport Egyesület és a Régió Rádió által szervezett esemény jó lehetőség arra, hogy akárki részt vegyen egy életre szóló élményt biztosító magashegyi túrán. Az ez év augusztusában esedékes expedícióra bárki jelentkezhet, aki szereti a hegyeket, de nem rendelkezik magashegyi tapasztalattal. Az expedícióhoz szükséges felszerelés oroszlánrészét és az utazást a szervezők biztosítják. Jelentkezni május 21-ig a radio@regioradio.ro elektronikus postacímen lehet. További információkért hívják a 0733 688 337-es telefonszámot. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1370
szavazógép
2010-05-13: Sport - :

Minifoci

Rajtol az A-osztály
Ma kezdődik a sepsiszentgyörgyi 2009—2010-es A-osztályos kispályás labdarúgó-bajnokság tavaszi idénye. A 12. forduló mérkőzései: Depo—Novo (15 óra), Electrica-King’s—Hortigála Málnás (16 óra), Transped—Bodok (17 óra), Skála—S & Z (18 óra), Mikósokk—Pénzügy (19 óra/bajnokságon kívül), Bertis—Korodi (20 óra). A meccseknek a felújított Szabó Kati Sportcsarnok ad otthont. (t)
2010-05-13: Sport - :

Gólzápor (Labdarúgás, V. liga)

Csupán egy mérkőzésen nem esett gól az V. liga hét végi, 23. fordulójában. Magabiztosan nyert az éllovas Kovászna és Uzon, valamint Csernáton.