Tisztelt olvasó!

2010. május 17., hétfő, Sport

Az év legforróbb játékára invitáljuk!

A június 11-én rajtoló labdarúgó-világbajnokság nem csak remek szórakozást, hanem csábító nyerési lehetőséget is kínál a Háromszék és a Régió Rádió közös Tipp-vb játéka révén. Május 27-től június 9-ig a Há­romszék valamennyi lapszámában tippszelvényt közlünk, amelynek kitöltésével, kivágásával és beküldésével versenybe szállhat a több mint 10 000 lej összértékű nyeremények valamelyikének elnyerésére. Korlátlan számú szelvénnyel nevezhet, de csak az újságban megjelent szelvényt fogadunk el.

Melegítsen, hiszen egy hét múlva már keresheti a Háromszék hasábjain a Tipp-vb szelvényét.

Játsszon és nyerjen együtt a Háromszékkel és a Régió Rá­dióval.

Fődíj: a Domo által felajánlott nagy képernyőjű LCD tévékészülék!

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1393
szavazógép
2010-05-17: Sport - :

Három első helyezés (Motokrossz)

A sepsiszentgyörgyi Sugás Motoros Klub versenyzői kiváló teljesítménnyel zárták az országos motokrosszbajnokság érmihályfalvi, negyedik futamát.
2010-05-17: Sport - :

Tanfelügyelőség Kupa (Iskolai sport, atlétika)

A hét végén a sepsiszentgyörgyi városi stadionban rendezték meg az atlétika Tanfelügyelőség Kupa harmadik szakaszát, a váltóversenyeket. A kissé hideg és esős időben megrendezett viadalon közel 250 tanuló vett részt.