TornaJó eredmények

2010. május 17., hétfő, Sport

A Sepsiszentgyörgyi ISK ifjúsági IV-es tornászai az elmúlt hét végén a Braşovia Kupán vettek részt, ahol hét első, tíz második és öt harmadik helyezést értek el.

A megyeszékhelyi tornászok eredményei: 1. szint: Kósa Zsolt 1. (nyújtó), 2. (egyéni összetett, talaj, ló, ugrás, korlát) hely, Király Róbert 3. (nyújtó) hely; 2. szint: Pakucs Tamás 1. (ló, gyűrű, ugrás, korlát), 2. (egyéni összetett, talaj, nyújtó) hely, Molnár Egon 1. (talaj), 2. (korlát), 3. (ló, gyűrű, ugrás) hely, Blága Botond 1. (nyújtó), 2. (ló, gyűrű), 3. (egyéni összetett) hely. A szentgyörgyi tornászoknak ez volt utolsó felkészülési lehetőségük a hét végén a Szabó Kati Sportcsarnokban megrendezendő ifi IV-es országos bajnokság döntőjére. A kétnapos viadalon tizenkét csapat több mint száz versenyzője vesz majd rész. A megyeszékhelyi együttesnél bíznak abban, hogy csapatban ott lesznek az első három között, egyéniben pedig begyűjtenek néhány érmet. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1391
szavazógép
2010-05-17: Sport - :

Tanfelügyelőség Kupa (Iskolai sport, atlétika)

A hét végén a sepsiszentgyörgyi városi stadionban rendezték meg az atlétika Tanfelügyelőség Kupa harmadik szakaszát, a váltóversenyeket. A kissé hideg és esős időben megrendezett viadalon közel 250 tanuló vett részt.
2010-05-17: Sport - :

Nyert az éllovas (Minifoci)

A sepsiszentgyörgyi A-osztályos kispályás labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának eredményei: