Ne vállaljanak cinkosságot a Boc-kormánnyal!

2010. május 26., szerda, Közélet

Hétfő este Csatlós Mihály-Levente tanár, a Felső-háromszéki Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke a hozzá tartozó mintegy ötszáz kézdiszéki pedagógus nevében felhívással fordult Markó Bélához, az RMDSZ szövetségi elnökéhez, miniszterelnök-helyetteshez, valamint a háromszéki RMDSZ-es honatyákhoz.

„Tagságom nevében arra kérem önöket, hogy ne vállaljanak cinkosságot a Boc-kormánnyal, és ne szavazzák meg a példa nélküli megszorító intézkedéscsomagot, mely egyforma mértékben érinti a pedagógustársadalmat és a kispénzű nyugdíjasokat, az önök szavazótáborának zömét. A 2008-as parlamenti választásokon nem ezt ígérték választóiknak! Miért kell mindig a közembernek áldozatot hoznia a politikai osztály inkompetenciájáért? Ne magukért, hanem értünk szavazzanak!" — olvasható a szakszervezeti bizalmi levelében.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1409
szavazógép
2010-05-26: Közélet - Bogdán László:

Eső után köpönyeg (Magasles)

Miután kiderült, hogy az Országos Beruházási Ügynökségnek enyhén szólva maga felé hajlik a keze, pedig nem is szent, Elena Udrea miniszter egyetlen tollvonással megszüntette az intézményt.
2010-05-26: Belföld - :

Hírsaláta

ZŰRÖS KERESZTELŐ. Vasárnap Băsescu megkeresztelte II. Károly román király törvénytelen fiának, Lambrino hercegnek és egy Zizi nevű hölgynek a fiát. Volt nagy rongyrázás, mind az arisztokraták, mind a Băsescu családjának és pártjának jelen levő tagjai pompás toalettekben, drága autókon vonultak fel, szemmel láthatóan a válság szele sem csapta meg őket.