Kézdiek sikere

2010. június 24., csütörtök, Sport

Gyöngyösön járt a Nagy Mózes Sportklub U13-as csapata, egy nemzetközi kispályás labdarúgótornán vett részt.

Sikerrel, hiszen a Papp László, Molnár Szabolcs, Horváth Zsolt, Gáll Attila, Pászka Loránd, Szőcs Balázs, Fetés Róbert, Fetés Norbert, Duka Szabolcs, Tompos Csongor, Tamás zsolt, Fazakas Levente, Kocsis Szabolcs, Sinkler Gábor (edző: Csengeri Attila) összetételű együttes Gyöngyöst, Poroszlót, Pásztót megelőzve veretlenül végzett az első helyen. Gratulálunk!

Mi tagadás, a hátunk mögött maradt idény után — mint tudjuk, a KSE elbúcsúzott a IV. ligától — jól jön egy kis siker, egy kis öröm a kézdivásárhelyi sportbarátoknak.

És van még egy siker: a Nagy Mózes Sportklub három labdarúgója — Niczuly Roland, Pászka Loránd és Molnár Péter — Csengeri-tanítvány, sikeresen ,,felvételizett" a kolozsvári ,,labdarúgó-akadémiára". Sok sikert, gyerekek! (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1391
szavazógép
2010-06-24: Sport - :

Az I. Junior Soccer torna (Minifoci)

Kilencéves gyerekeket szólítottak a volt jégpálya helyére épített műfüves kis pályára a szervezők.
2010-06-24: Sport - :

Az éllovasok újabb győzelme

A sepsiszentgyörgyi A-osztályos kispályás labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának eredményei: Pénzügy—Bertis 5—7, Skála—Korodi 2—8, Novo—Mikósokk 4—7, Bodok—Depo 8—2, Hortigála-Málnás—Transped 8—3, S & Z—Electrica-King’s 8—4.