Tipp-vb: díjkiosztó és búcsúbuli

2010. július 15., csütörtök, Sport
Több mint 1600 futballszerető olvasó és hallgató vett részt a Háromszék és a Régió Rádió közös Tipp-vb játékában, amelynek keretében a 19. labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseire lehetett tippelni minden idők legnagyobb székelyföldi nyereményalapjáért. Gratulálunk az összetett verseny győztesének, Akácsos Lászlónak.

A rangsor első tíz helyezettje, illetve a tippverseny harmadik körének első három helyezettje pénteken 20 órától a Bertis Pubban rendezendő Tipp-vb-búcsúbuli keretében veheti át nyereményét. A teljes rangsorok a www.3szek.ro, illetve a www.regioradio.ro honlapon tekinthetők meg.

A Háromszék és a Régió Rádió mindenkit szeretettel hív a rendezvényre, ahol élő zene mellett és még egy utolsó különleges tippverseny közben idézhetjük fel a közösen végigizgult világbajnokság legfontosabb történéseit.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1383
szavazógép
2010-07-15: Sport - :

Minifoci

Új bajnokság
Szeptembertől új minifoci-bajnokság indul a sepsiszentgyörgyi oroszpiaci Baroque-pályán. A viadalra bárki benevezhet korhatár nélkül, a küzdelemsorozat szervezői pedig mindenkit szeretettel várnak. További információkért hívják a 0733 009 157-es (Pakó Csaba) vagy a 0745 229 425-ös (Szűcs Attila) telefonszámot.
2010-07-15: Sport - :

Sorsoltak (Kézilabda)

Kedden sorsoltak a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A csoportkör első játéknapja október 9—10-én, az utolsó pedig november 20—21-én lesz. A kvartettek első két helyezettje jut a középdöntőbe, amelynek sorsolását november 23-án tartják.