Elhalálozás

2010. július 31., szombat, Elhalálozás

Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó feleség, édesanya, nagymama, rokon és szomszéd, a bodoki születésű

LŐRINCZ ANDRÁSNÉ

BÉRES RÓZA

életének 68., boldog házasságának 43. évében rövid szenvedés után elhunyt.

Temetése 2010. augusztus 1-jén 16 órakor lesz a közös temető ravatalozóházából.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4235823

,,Veled volt teljes életünk, hogy elmentél, magaddal vitted örömünk. A fájdalmat leírni nem lehet, csak letörülni a könnyeket." Lelkünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy

LUNGULY LEVENTE

fényképész

életének 46., boldog házasságának 4. évében örökre búcsút vett családjától, közeli és távoli rokonaitól, barátaitól és ismerőseitől.

Temetése 2010. augusztus 1-jén 14 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi közös temető ravatalozóházából katolikus szertartás szerint.

Részvétfogadás a temetés napján 13 órától.

A gyászoló család

4235827

Megemlékezés

Minden évben eljön a nap, mely számunkra fájó emlék marad. Öt éve már, hogy itthagytál, számunkra pótolhatatlan maradtál. Könnyes szemmel emlékezünk a kökösi RÁDULY GYÖRGYRE, akit augusztus 1-jén öt éve elragadott a kegyetlen halál. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Bánatos özvegye, gyermekei és unokái

4235807

Megpihent a szív, mely élni vágyott, pihen a két kéz, mely dolgozni imádott. Imádta családját, mindenkit szeretett, az volt boldogsága, ha örömet szerzett. Arany volt a szíve, munka az élete, a jó Isten hívta, mert nagyon szerette. Fá­jó szívvel emlékezünk a lisznyói BAGOLY ZOLTÁNNÉ SZILVÁSI IRÉNRE halálának tizedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott. Nyugodj békében, drága jó édesanyánk.

A gyászoló család

4234907

Augusztus 1-jén lesz öt éve, hogy ifj. GRUMAN VILMOS eltávozott szerettei közül. Akik ismerék és szerették, emlékezzenek rá kegyelettel.

Szerettei

1516

Fájó szívvel emlékezünk a dálnoki KOVÁCS JÁNOSRA halálának tizenkilencedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4235821

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a nagybaconi id. OLÁH ISTVÁNRA, akit kilenc éve kísértünk utolsó útjára. Nyugodjék csendesen.

Családja

4235825

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1370
szavazógép
2010-07-31: Sport - :

Sport

Track speed racing
Vasárnap gyorsulási kamionversenyt tartanak Kézdivá­sárhelyen. Az első alkalommal megrendezett verseny a Bem József utcai aszfaltcsíkon zajlik.
2010-07-31: Magazin - :

Óriás szegedi papucs

Szegedi papucs — ,,hordható" méretben
Magyarország és így feltehetően a világ legnagyobb szegedi papucsát készíti el Sallay Tibor cipészmester az augusztus 12-én kezdődő Hungarikum Fesztiválra. A lábbeli pontos mérete egyelőre nem ismert, de az már biztos, hogy százötvenesnél nagyobb lesz.