Új köntösben a művelődés hajléka

2010. július 31., szombat, Közélet

Befejezték a kézdiszentléleki Petőfi Sándor Művelődési Ház korszerűsítését, külső tatarozása, a tetőtérben kialakított vendégszobák is elkészültek.

A Tódor Előd belsőépítész, képzőművész és olajkép-restaurátor tervei alapján a helyi költségvetésből kívül-belül felújított épületet az augusztus 20—22-i falunapok alkalmával avatják fel. (Iochom)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1431
szavazógép
2010-07-31: Közélet - :

Újraindult a forgalom Kézdisárfalva és Foksány között

Mivel az árvíz vasárnap elsodort egy hidat a Vrancea megyei Lepşán, tegnapig ideiglenesen szünetelt Kézdisárfalva és Foksány között, a 118 km hosszúságú DN2D műúton a gépkocsiforgalom — tudtuk meg Brănduş-Dendyuk Szilvesztertől, Ozsdola polgármesterétől.
2010-07-31: Közélet - :

Önerőből javítanak Zabolán

Folyik a zabolai kultúrotthon és polgármesteri hivatal felújítása. A munkálat összértéke 300 000 lej körüli, és a tanács önerőből finanszírozza.