Kerti parti mesterszakáccsal

2010. augusztus 4., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Augusztus közepéig készíti gyors sütési technológiával különlegességeit a budapesti Mátyás-pince nyugalmazott főszakácsa Sepsiszentgyörgyön.

Blaskó János a Park vendéglő kertjében percek alatt elővarázsolja azt, ami szem-szájnak ingere, a bensőséges hangulatú nyárikert pedig megfelelő keretet ad szűkebb családi ünnepek megtartásához vagy romantikus nyári estékhez. (fer-)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1370
szavazógép
2010-08-04: Pénz, piac, vállalkozás - Iochom István:

A Toro állja a válság viharait (Megnyitották a tizenegyedik üzletet)

Habár a gazdasági válság a Bereckben bejegyezett Toro céget sem kímélte, dr. Pál Andor magánvállalkozó szerint az élet nem állhat meg, egy cég életképességének fenntartásához fejleszteni kell.
2010-08-04: Magazin - József Álmos:

Közlekedés a régi Sepsiszentgyörgyön

Mai nyelvhasználattal élve, forgalmi dugók a városon belül csupán vásárnapokon keletkezhettek, amikor a három különböző irányból (Csík, Szépmező és Szemerja) érkező árusok szekereikkel a piactér felé igyekeztek.