A rossz idő késleltette a munkálatokat

2010. augusztus 4., szerda, Közélet

Sepsiszentgyörgy számos helyén végeznek különféle munkálatokat, a látványos haladás azonban idén elmaradt.

Többnyire a végső simítások, azaz az aszfaltozás késik, s ez a kedvezőtlen időjárás számlájára írható. Egyik legjobb példa a Horgász utcáé, ahol már bő hónapja elkezdték a felújítást, és most még csak a szegélykövek cseréjénél tartanak. Igaz, itt előbb a városvezetés kicseréltette a villanyoszlopokat, merthogy a régiek egyik-másika megsérült az idők során, görbén, düledezve álltak. A cserét a villanyvállalat végezte, pénzébe nem került a városnak, hátránya viszont, hogy a mindenféle vezetékek ezúttal nem kerültek a föld alá. (vop)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1391
szavazógép
2010-08-04: Közélet - :

Szürrealista látomások a képtárban

Nagy Tibor, Sántha Imre Géza és Bogdán László
A sepsiszentgyörgyi Gyárfás Jenő Képtárban tegnap délután megnyílt Nagy Tibor grafikus első egyéni tárlata.
2010-08-04: Közélet - :

Támadnak a viperák

Idén már két személyt mart meg vipera Kommandó környékén. Mindkét esetben végtagot ért a támadás, így helyben, sürgősségi ellátással lehetett kezelni a betegeket — tájékoztatott Székely József kommandói egészségügyi asszisztens.