TeremlabdarúgásHazai vereség

2010. augusztus 19., csütörtök, Sport

Óriási zakóba szaladt bele a KSE futsalcsapata, amely kedden a bajnok Marosvásárhelyi City’US együttesét látta vendégül barátságos mérkőzésen. A találkozó végeredménye: KSE—Kézdivásárhelyi City’US 1—16. A felső-háromszéki alakulat: Buceleanu, Bartók—Gazda B., Dobra A., Dobra Sz., Gazda J., Dobozi, Roman, Csulak, Căşuneanu, Szabó, Kovács, Pap, Surdu. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1383
szavazógép
2010-08-19: Sport - :

Albisi torna (Minifoci)

A hét végén az albisi falunapok alkalmával minifoci-bajnokságra kerül sor, amelyre a szervezők szeretettel várnak minden futballkedvelőt. A megmérettetés szombaton 10 órakor rajtol. Érdeklődni és jelentkezni a 0744 385 165-os telefonon, nevezni a helyszínen is lehet 9.30 óráig. (t)
2010-08-19: Sport - :

Korszakváltó Határon Túra, 2010 (Keérkpározás)

zA Vuelta Sportegyesület 700 km-es kerékpártúrát szervez, amely augusztus 14-én rajtolt a budapesti Parlament elől, és 21-én ér véget Csíkszeredában.