Elhalálozás

2010. augusztus 21., szombat, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a zabolai

CSÍKI JÓZSEFNÉ CSÁKÁNY JOLÁN

életének 86. évében Sepsiszentgyörgyön csendesen elhunyt.

Temetése 2010. augusztus 22-én, vasárnap 16 órakor lesz a Vártemplom ravatalozóházától.

A gyászoló család

4236353

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, nagymama, testvér, anyós és rokon,

NAGY SÁNDORNÉ ZAJZON ROZÁLIA

életének 80., özvegységének 27. évében türelemmel viselt betegség után hirtelen elhunyt.

Temetése 2010. augusztus 22-én, vasárnap 14 órakor lesz a kökösi családi háztól.

Pihenése legyen csendes.

A gyászoló család

4236360

Részvétnyilvánítás

A Plugor Sándor Művészeti Líceum munkaközössége megrendülten értesült KORODI HAJNALKA haláláról. Együttérzésünket és részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.

200522

Megemlékezés

Szomorú szívvel emlékezünk a szépmezői id. KŐMŰVES MIHÁLYRA halálának ötödik évfordulóján.

Családja

4236352

Addig vagy boldog, amíg van, aki szeret, aki a bajban megfogja a kezed, és hogy milyen fontos is volt neked, csak akkor tudod, ha már nincs veled. Elmegyek hozzád csak, amíg élek, s ha meghalok, hozzád visszatérek. Emlékét örökké őrizzük NAGY D. IGNÁCNÉ NAGY DÁVID BERTÁNAK, akit négy éve kísértünk utolsó útjára, és emlékezünk NAGY D. BÉLÁRA, akit tizenhét éve, augusztus 24-én veszítettünk el. Emléküket örökre megőrzi

a gyászoló család.

4235064

Könnyes szemmel, soha el nem múló fájdalommal emlékezünk BARA LÁSZLÓNÉ FOSZTÓ JOLÁNRA halálának hetedik évfordulóján. Áldott emléke szívünkben örökké élni fog.

Özvegye és gyermekei

4235073

Fájó szívvel emlékezünk a kilyéni id. MIHÁLY FERENCRE halálának kilencedik évfordulóján. Arany volt a szíve, munka az élete, Isten hívta, mert szerette. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4235074

Szomorú szívvel emlékezünk MÁTÉ ERZSÉBETRE halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4236269

Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, virágot viszünk egy néma sírrra, de ezzel őt már nem hozhatjuk vissza. Míg köztünk voltál, nagyon szerettünk, hiányzol nekünk, soha nem feledünk. Fájó szívvel emlékezünk drága jó gyermekünkre, az uzoni ifj. BERDE LAJOSRA (LAJIKA), aki egy éve 21 évesen távozott szerettei köréből. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Bánatos szülei és testvérei

4236354

Csak egy perc volt, egyetlen pillanat, egy élet omlott össze azalatt. Megtört szívvel és soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a kovásznai PAP GYÖRGY tanárra halálának második évfordulóján. Áldott legyen a föld, ahol örök álmát alussza.

Gyászoló szerettei

4236359

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1401
szavazógép
2010-08-21: Sport - Tibodi Ferenc:

Sport

Vasárnap triatlon
Holnap rangos triatlonversenyre kerül sor Sepsiszentgyörgyön a Tri-Aluta Sportklub rendezésében.Vasárnap csak 14 órakor nyit a városi strand, ugyanis 10 órától itt rendezik az úszást. Kérik a gépkocsi-tulajdonosokat, hogy ma estétől vasárnap 14 óráig ne parkoljanak a Sport utca strand felőli oldalán. Azok az utcák — 1918. December 1., Gróf Mikó Imre —, ahol a verseny kerékpározó- és futórészét rendezik, szintén le lesznek zárva. Szíves megértésüket és elnézésüket kérik a rendezők. (á)
2010-08-21: Közélet - :

Az elmúlt ezer év István királyt igazolta

Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek tegnap Budapesten a Szent István-bazilika előtti téren a hagyományos augusztus 20-i szentmisén kifejtette: igazságosságra kell törekedni az idősebb nemzedékek iránt, amelyek egész életük során azért nem kapták meg munkájuk ellenértékét, mert az állam úgymond garantálta nekik öregségük és betegségük esetére a teljes ellátást és gondoskodást.